Search
Close this search box.

کاربرد اسید فسفریک در مواد غذایی چیست؟

کاربرد اسید فسفریک در صنایع غذایی

اسید فسفریک، Phosphoric acid، ارتو فسفریک اسید یا فسفریک (V) اسید با فرمول شیمیایی H3PO4 که تنها اسید معدنی کاربردی در صنایع غذایی است.

این اسید ضعیف و پر کاربرد بصورت مایعی با حلالیت بالا و بی‌رنگ در غذایی، آرایشی و بهداشتی، دارویی، کشاورزی و دامداری به کار گرفته می‌شود.

از Phosphoric acid در صنعت خوراکی و کشاورزی بیشتر بهره می‌برند. پیشتر به کاربرد اسید فسفریک در کشاورزی، کامل پرداختیم. در ادامه کاربرد این اسید در صنعت غذایی با جزئیات کامل را با شما به اشتراک گذاشته‌ایم.

کاربرد اسید فسفریک در صنایع غذایی

ارتو فسفریک اسید در صنعت غذایی کاربرد بسیاری دارد که بصورت مایع بی‌رنگ و با غلظت 85 درصد در بیشتر مواد بفروش می‌رسد و در صنایع مختلف خوراکی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در ادامه چند کاربرد اصلی این ماده شیمیایی را بیان کرده‌ایم.

افزودنی غذایی

اسید فسفریک گرید خوراکی با کد E338 یک افزودنی خوراکی استاندار محسوب می‌شود که ممکن است در بسیاری از خوراکی‌های مصرفی ما یافت شود. بسیاری از ترکیبات فرآورده‌های غذایی با حضور Phosphoric acid تولید می‌شوند.

این اسید در صنعت غذایی بسیار کاربرد دارد اما بیشتر با هدف بهبود طعم و کیفیت از آن بهره می‌برند که در ادامه بیشتر این موارد را بررسی می‌کنیم.

افزایش دهنده طول عمر

Phosphoric acid به علت خاصیت اسیدی ضعیف خود، انتخابی مناسب برای حفظ میزان اسیدیته یا PH مواد غذایی است. با افزودن این اسید به بسیاری از مواد غذایی بخصوص گوشت‌های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس، طول عمر و حفظ کیفیت در زمان انبار محصولات را افزایش می‌دهند.

بهبود دهنده طعم

فسفریک اسید یک اسید ضعیف خوراکی با طعمی تیز و جذاب است که انتخاب مناسبی برای ایجاد طعم جذاب در بسیاری از نوشابه‌ها و آبمیوهاست، حتی در تولید مرباها هم از این اسید برای ایجاد طعم تند و تیز بهره می‌برند.

قیمت مناسب و حجم بالا باعث شده تا در بسیاری از موارد به عنوان طعم دهنده بجای زنجبیل، اسید سیتریک، لیمو و عصاره لیمو ترس از اسید فسفریک استفاده شود.

اصلاح کردن ساختار پروتئین

در محصولات لبنی به منظور حفظ ساختار پروتئینی محصول یا حفظ کیفیت این اسید یکی از انتخاب‌های هوشمندانه به حساب می‌آید.

اسید فسفریک در تولید چه مواد غذایی به کار گرفته می‌شود؟

در تولید انواع نوشابه‌های گازدار و آبمیوه یا نوشیدنی‌های گازدار با طعم تند و تیز معمولا از این اسید استفاده می‌کنند. در تولید مربا با هدف بهبود طعم، در تولید فرآورده‌های لبنی با هدف بهبود کیفیت، در تولید بکینگ پودر، غذاهای فرآوری شده، گوشت‌های فرآوری شده از اسید فسفریک استفاده می‌شود.

خرید اسید فسفریک خوراکی

بازرگانی رز شیمی پویا به عنوان وارد کننده مستقیم اسید فسفریک در کشور آمادگی ارائه نمونه و آنالیز Phosphoric acid و عقد قرارداد با صاحبان صنایع به منظور تامین نیازشان به این محصول را با هر حجمی دارا می‌باشد.

تنها کافیست با ما تماس بگیرید و یا در وب‌سایت سفارش خود را ثبت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب جدید

فرم ثبت سفارش

برای ثبت سفارش فرم زیر را پر کنید.