Search
Close this search box.

گلیسیرین

  • دمای ذوب : 8.17 درجه فارنهایت.
  • دمای جوش : 554 درجه فارنهایت.
  • فرمول مولکولی : C3H5(OH)3
  • خلوص : 99.95%
ضمانت کیفیت کالا
ضمانت اصالت کالا
ارسال به سراسر کشور
پشتیبانی پاسخگو

تاریخچه گلیسیرین:

گلیسیرین اولین بار در سال 1779 توسط کارل ویلهلم شیل (Carl Wilhelm Scheele) در فرآیند صابون ‌سازی با روغن زیتون کشف شد بعد از انجام آزمایش های گوناگون با چربی‌‌های مختلف مشخص شد که گلیسیرین محصول جانبی واکنش صابونی شدن است. روش بدست آوردن گلیسیرین از صابون، فرایند پیچیده‌ای است که بطرق مختلف انجام می‌شود.

بعدها نام گلسیرول توسط میشل اوژن شورول شیمیدان فرانسوی بر روی این ماده شمیایی گذاشته شد و در سال 1836 فرمول شیمیایی آن C3H8O3 توسط شیمیدان فرانسوی دیگری تعیین شد و در سال 1872 توسط چالز فریدل شیمیدان فرانسوی دیگری در آزمایشگاه سنتز شد.(نوعی فرآیند شیمیایی برای تولید ماده شیمیایی در آزمایشگاه)

گلیسیرین چیست؟

گلیسیرین یک ترکیب ارگانیک است که به طور رسمی به عنوان گلیسرول یا Glycerol شناخته می‌شود. منابع تولید آن عبارتند از: روغن حیوانی و روغن گیاهی.

گلیسیرین مایع روشن و بدون بو در دمای اتاق است و دارای کمی طعم شیرین است. ماده رایج در بسیاری از داروها است.

مقدار کمی از گلیسیرین احتمالا باعث عوارض جانبی در بدن نمی‌شود.

هرچند که به عنوان یک الکل قند طبقه بندی می‌شود و به نوبه‌ی خود می تواند اثرات اسهال آور را در مقادیر زیاد مصرف ایجاد کند. بنابراین، اگر شما مقدار زیادی از آن را بخورید، ممکن است مبتلا به اسهال، ادرار بیش از حد و کم آبی بدن گردید.

کاربرد گلیسیرین چیست؟

یک ماده شیمیایی بی بو و بی رنگ و شیرین و شفاف میباشد که در آب با هر نسبتی قابل حل شدن می‌باشد. ترکیبی است که می‌تواند از محصولات طبیعی مانند روغن های گیاهی ساخته شود یا از الکل پروپیلن سنتز شود.

نتیجه یک محصول مبتنی بر الکل است که جزء اصلی و پای ثابت بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و لوازم آرایشی مانند نرم کننده‌ها و مرطوب کننده ها، دهان شویه‌ها و لوسیون‌ها استفاده می‌شود.

این ماده شیمیایی رطوبت سطح پوست را حفظ میکند و اکثر مردم به آن حساس نیستند و پوستشان تحریک نمی‌شود و به پوست یک ظاهر سالم و ظاهری شفاف می‌دهد.

همچنین در صنایع غذایی به عنوان یک روان کننده (عامل مرطوب کننده)، حجم دهنده، حلال یا شیرین کننده برای محصولات لبنی، کالاهای کنسرو شده ، کیک و شیرینی ، میوه‌های فرآوری شده، مربا، کره‌های انرژی و سایر مواد غذایی اضافه شود.

گلیسیرین یک مولکول بسیار متنوع است که در شکل های تصفیه شده و خام موجود است.

گلیسیرین خام می‌تواند نقطه انجماد را کاهش داده و ویسکوزیته را در انواع مختلف فرمولاسیون‌های صنعتی افزایش دهد.

پلی گلیسرول‌ها دارای قابلیت هیدروکسیل بالاتری نسبت به گلیسیرین می‌باشند. این قابلیت را می‌توان در توسعه مشتقات استرهای جدید استفاده کرد یا جایگزین پلی اتیل های با هزینه بالاتر کرد.

در گذشته از آن بعنوان ضدیخ ماشین استفاده می‌کردند اما در حال حاضر متانول و اتیلن گلایکول استفاده می‌شود.

فروش گلیسیرین دارویی – (Glycerin pharma grade (E422

فرمول شیمیایی: C3H8O3

گلیسیرین که گلیسرول نیز نامیده می‌شود، یک ماده متداول در طبیعت است. از نظر شیمیایی، گلیسیرین مربوط به الکل‌ها و یکی از‌ترکیبات همیشگی روغن‌ها و چربی‌ها است.

گلیسیرین (گلیسرول) که واکس شیرین نیز نامیده می‌شود، یک ماده چسبناک است که باعث انعقاد آب شده، طعم شیرینی به آن می دهد. کاربرد گلیسیرین بسیار وسیع است. برای مثال در صنایع غذایی از گلیسیرین (گلیسرول) برای شیرین سازی نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود. همچنین از آن برای مرطوب کردن میوه‌های خشک (خشکبار) و محصولات نان و کیک استفاده می‌گردد.

گلیسرین همچنین در صنایع شیرینی و شکلات و بیسکویت به عنوان مانع تبلور و کریستالی شدن عمل می‌کند و باعث انحلال رنگ‌های خوراکی در محصول می‌گردد. همچنین کاربرد گلیسرول در صنعت خوراک دام و به عنوان مرطوب کننده و حذف کننده غبار و گرد روزافزون است. علاوه بر این گلیسیرین در صنعت و تولید تنباکو، آرایشی و بهداشتی و دارویی نیز کاربرد فراوان دارد.

فروش گلیسیرین در انواع مختلف مانند گلیسیرین دارویی، گلیسیرین خام با درصد‌های مختلف (80%، 86.5%، 99.5%) و گلیسیرین تکنیکال انجام می‌گیرد.

برای خرید عمده گلیسرین klk مالزی سفارش خود را ثبت کنید یا با ما تماس بگیرید.

خواص گلیسیرین:

گلیسیرین یک الکل سه عاملی با فرمول C3H5(OH)3 است. گلیسیرین مایعی زلال، بی‌رنگ و بدون بو است. در معرض هوا به آرامی رطوبت جذب می‌کند.

گلیسیرین به هر نسبتی در آب و اتانول حل می‌شود اما در حلال های آلی مانند کلروفرم، اتر، بنزن و… حل نمی‌شود. بیشتر ترکیباتی که در آب یا الکل حل نمی‌شوند، در گلیسیرین محلول هستند.

سایر کاربردهای گلیسیرین:

از گلیسیرین در صابون‌سازی، برای تولید صابون‌های شفاف و در صنایع بهداشتی و آرایشی استفاده می‌شود. در ساخت مواد منفجره مثل نیترو گلیسیرین، برای روغن‌کاری ابزارها و تاسیسات فلزی و نیز برای جلوگیری از یخ بستن جک‌های هیدرولیکی از گلیسیرین استفاده می‌شود.

محصولات مرتبط

فرم ثبت سفارش

برای ثبت سفارش فرم زیر را پر کنید.