hidroxidpotasium-big
هیدرو کسید پتاسیم
اکتبر 30, 2017
gilisirin-big
گلیسیرین
اکتبر 30, 2017
lisitin-big

لسیتین  SOYA LECITHIN

فرمول مولکولی : C35H66NO7P

 

لسيتين چیست؟

در استاندارد ويژگي و روشهاي آزمون لسيتين خوراكي شماره 3567 لسیتین با تعاريف زير به كار مي‏رود :

 

لسيتين مايع خوراكي :

لسيتين خوراكي مخلوط پيچيده ‏اي از استرفسفاتيديل‏هاي نامحلول در استن فسفاتيدها است كه عمدتأ حاوي فسفاتيديل كولين , فسفاتيديل اتانول آمين , فسفاتيديل سرين , و فسفاتيديل اينوزيتول در تركيب با مقادير متفاوتي از تري گليسريدها , اسيدهاي چرب و كربوهيدراتها است كه از دانه‏ هاي روغني خوراكي خصوصأ سويا و منابع حيواني مانند زرده تخم مرغ به دست مي‏آيد و از خميري تا مايع غليظ عسلي مي‏باشد .

 

کاربرد لسیتین در شکلات:

زمان افزودن لسیتین بسیار مهم و حیاتی است. یک قسمت باید در ابتدای کار افزوده شده و مابقی در آخر. در تهیه شکلات این دستورالعمل از نفوذ لسیتین به درون ذرات کاکائو جلوگیری می کند.

در بعضی موارد مقدار کمی از لسیتین قبل از ریفاینر به مخلوط ترکیبات اضافه میشود تا به فرآیند نرم کردن کمک کند اما باقیمانده آن قبل از اتمام عملیات کونچ کردن، اضافه  میشود این روش باعث ایجاد حداکثر سیالیت شکلات یا پوشش ترکیبی با حداقل محتوای چربی  می شود.
– سبب جلوگیری از بلوم زدن شکلات می شود.
-مصرف کره کاکائو و روغن جانشین کره کاکائو را کاهش می دهد.

 

کاربرد لسیتین در کیک:

1. باعث حفظ رطوبت  و بالا رفتن ماندگاری کیک می شود.
2. سبب بهبود طعم کیک  و پخش آروما در بافت کیک می شود.
3. باعث  قهوه ای شدن یکسان سطح کیک می گردد.
4. ساختمان پوسته کیک را بهبود می بخشد و مانع از پخش شدگی آن می شود.
5. عامل پخش کننده زرده تخم مرغ می باشد.
6. بافت کیک را بهبود می بخشد.

 

 

1 دیدگاه

  1. آرش شیرازی می‌گه:

    با سلام
    از ایران شکلات . چیچک
    قیمت و آنالیز لستین میخواستم.
    سفارش ۱۰ تن
    با تشکر

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>