فروش نشادر در تهران
فروش نشادر در تهران
اکتبر 22, 2018
فروش نشادر (آمونیوم کلرید)
فروش نشادر
نوامبر 26, 2018

فروش گلیسیرین

فروش گلیسیرین

فروش گلیسیرین

 

گلیسیرین چیست؟

گلیسیرین یک ترکیب ارگانیک است که به طور رسمی به عنوان گلیسرول شناخته می شود. منابع تولید آن عبارتند از : روغن حیوانی و روغن گیاهی.

گلیسیرین مایع روشن و بدون بو در دمای اتاق است و دارای کمی طعم شیرین است. ماده رایج در بسیاری از داروها است.
مقدار کمی از گلیسیرین احتمالا باعث عوارض جانبی در بدن نمی شود.

 

هرچند که به عنوان یک الکل قند طبقه بندی می شود و به نوبه ی خود می تواند اثرات اسهال آور را در مقادیر زیاد مصرف ایجاد کند. بنابراین، اگر شما مقدار زیادی از آن را بخورید، ممکن است مبتلا به اسهال، ادرار بیش از حد و کم آبی بدن گردید .

 

کاربرد گلیسیرین چیست ؟

یک ماده شیمیایی بی بو و بی رنگ و شیرین و شفاف می باشد که در آب با هر نسبتی قابل حل شدن می‌باشد .
ترکیبی است که می تواند از محصولات طبیعی مانند روغن های گیاهی ساخته شود یا از الکل پروپیلن سنتز شود.

 

 

فروش گلیسیرین

فروش گلیسیرین

نتیجه یک محصول مبتنی بر الکل است که جزء اصلی و پای ثابت بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و لوازم آرایشی مانند نرم کننده ها و مرطوب کننده ها ، دهان شویه ها و لوسیون ها استفاده می شود.
این ماده شیمیایی رطوبت سطح پوست را حفظ میکند و اکثر مردم به آن حساس نیستند و پوستشان تحریک نمیشود و به پوست یک ظاهر سالم و ظاهری شفاف میدهد .
همچنین در صنایع غذایی به عنوان یک روان کننده (عامل مرطوب کننده)، حجم دهنده ، حلال یا شیرین کننده برای محصولات لبنی، کالاهای کنسرو شده ، کیک و شیرینی ، میوه های فرآوری شده ، مربا، کره های انرژی و سایر مواد غذایی اضافه شود.
گلیسیرین یک مولکول بسیار متنوع است که در شکل های تصفیه شده و خام موجود است.
گلیسیرین خام می تواند نقطه انجماد را کاهش داده و ویسکوزیته را در انواع مختلف فرمولاسیون های صنعتی افزایش دهد.
پلی گلیسرول ها دارای قابلیت هیدروکسیل بالاتری نسبت به گلیسیرین می باشند. این قابلیت را می توان در توسعه مشتقات استرهای جدید استفاده کرد یا جایگزین پلی اتیل های با هزینه بالاتر کرد .
در گذشته از آن بعنوان ضدیخ ماشین استفاده میکردند اما در حال حاضر متانول و اتیلن گلایکول استفاده میشود .

 

 

فروش گلیسیرین

فروش گلیسیرین

فروش گلیسیرین دارویی:

فروش گلیسیرین دارویی – (Glycerin pharma grade (E422
فرمول شیمیایی: C3H8O3

گلیسیرین که گلیسرول نیز نامیده می‌شود، یک ماده متداول در طبیعت است. از نظر شیمیایی، گلیسیرین مربوط به الکل‌ها و یکی از‌ترکیبات همیشگی روغن‌ها و چربی‌ها است.

 

گلیسیرین (گلیسرول) که واکس شیرین نیز نامیده می‌شود، یک ماده چسبناک است که باعث انعقاد آب شده، طعم شیرینی به آن می دهد. کاربرد گلیسیرین بسیار وسیع است. برای مثال در صنایع غذایی از گلیسیرین (گلیسرول) برای شیرین سازی نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود. همچنین از آن برای مرطوب کردن میوه‌های خشک (خشکبار) و محصولات نان و کیک استفاده می‌گردد.

 

گلیسرین همچنین در صنایع شیرینی و شکلات و بیسکویت به عنوان مانع تبلور و کریستالی شدن عمل می کند و باعث انحلال رنگ‌های خوراکی در محصول می‌گردد. همچنین کاربرد گلیسرول در صنعت خوراک دام و به عنوان مرطوب کننده و حذف کننده غبار و گرد روزافزون است. علاوه بر این گلیسیرین در صنعت و تولید تنباکو، آرایشی و بهداشتی و دارویی نیز کاربرد فراوان دارد.

فروش گلیسیرین در انواع مختلف مانند گلیسیرین دارویی، گلیسیرین خام با درصد‌های مختلف (80%، 86.5%، 99.5%) و گلیسیرین تکنیکال انجام می گیرد.

 

فروش گلیسیرین

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>