فروش گلیسیرین در تهران

gilisirin-big
گلیسیرین
اکتبر 30, 2017
فروش نشادر در تهران
فروش نشادر در تهران
اکتبر 22, 2018

فروش گلیسیرین در تهران

فروش گلیسیرین

فروش گلیسیرین در تهران

 

در این مطلب قصد داریم در مورد اینکه گلیسیرین چیست و چه کاربردی دارد مطالبی را ارائه دهیم.

شرکت رز شیمی پویا به واردات گلیسیرین می پردازد و آمادگی تامین این محصول را برای شما مشتریان گرامی دارد.

 

تعریف گلیسیرین:

 

الکل سه عاملی است که به هر نسبتی در آب حل می شود ولی در اتانول و دیگر حلال های آلی به خوبی حل نمی شود.

 

گلیسیرین شیرین، شفاف، بی بو و چسبناک است و در حضور گرما و مواد آبگیر آب خود را از دست داده ایجاد آکرولئین با این مشخصات راهی برای تشخیص گلیسرول می باشد.

 

گلیسرول 3 گروه هیدروکسیل دارد که مسئول حلالیت در آب می باشد. گلیسرول در طبیعت بیشتر به صورت ترکیب با اسیدهای چرب است که چربی را می سازد.

برای نمونه یک مولکول گلیسرول با 1 یا 3 اسید چرب مونوگلیسرید یا تری گلیسرید را می سازد. مانند روغن نباتی و غیره

 

تاریخچه گلیسیرین:

گلیسیرین اولین بار در سال 1779 توسط “Scheel” در فرآیند صابون ‌سازی با روغن زیتون کشف شد و بعد از انجام آزمایش های گوناگون با چربی‌ های مختلف مشخص شد که گلیسیرین محصول جانبی واکنش صابونی شدن است. روش بدست آوردن گلیسیرین از صابون، فرایند پیچیده‌ای است که بطرق مختلف انجام می‌شود.

 

گلیسیرین چیست ؟

مایعی شفاف بی بو و کمی شیرین مزه و بی رنگ است دارای نقطه جوش بالا است .
بسیاری از مواد شیمیایی در آن راحت تر از آب یا الکل حل می شوند و حلال بسیار خوبی است .گلیسیرین جاذب رطوبت بسیار خوبی است .

گلیسیرین یک الکل سه عاملی با فرمول C3H5(OH)3 است.

 

در آب و اتانول به راحتی حل می‌شود بیشتر مواد شیمیایی که در آب یا الکل محلول نیستند، در این ماده حل می شوند .

 

فروش گلیسیرین در تهران

فروش گلیسیرین در تهران

 

کاربرد گلیسیرین چیست ؟

یک ماده شیمیایی بی بو و بی رنگ و شیرین و شفاف می باشد که در آب با هر نسبتی قابل حل شدن می‌باشد .
ترکیبی است که می تواند از محصولات طبیعی مانند روغن های گیاهی ساخته شود یا از الکل پروپیلن سنتز شود.

 

نتیجه یک محصول مبتنی بر الکل است که جزء اصلی و پای ثابت بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و لوازم آرایشی مانند نرم کننده ها و مرطوب کننده ها، دهان شویه ها و لوسیون ها استفاده می شود.
این ماده شیمیایی رطوبت سطح پوست را حفظ میکند و اکثر مردم به آن حساس نیستند و پوستشان تحریک نمی شود و به پوست یک ظاهر سالم و ظاهری شفاف میدهد .
همچنین در صنایع غذایی به عنوان یک روان کننده (عامل مرطوب کننده)، حجم دهنده ، حلال یا شیرین کننده برای محصولات لبنی، کالاهای کنسرو شده،کیک و شیرینی، میوه های فرآوری شده، مربا، کره های انرژی و سایر مواد غذایی اضافه شود.
گلیسیرین یک مولکول بسیار متنوع است که در شکل های تصفیه شده و خام موجود است.
گلیسیرین خام می تواند نقطه انجماد را کاهش داده و ویسکوزیته را در انواع مختلف فرمولاسیون های صنعتی افزایش دهد.
پلی گلیسرول ها دارای قابلیت هیدروکسیل بالاتری نسبت به گلیسیرین می باشند. این قابلیت را می توان در توسعه مشتقات استرهای جدید استفاده کرد یا جایگزین پلی اتیل های با هزینه بالاتر کرد .
در زمان های قدیم از آن به عنوان ضد یخ ماشین استفاده می کردند اما در حال حاضر متانول و اتیلن گلایکول مورد استفاده قرار می گیرد .

 

فروش گلیسیرین در تهران

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>